Hysj-Hysj i HomeBox

Selskapet Musikk Buen tar opp konkurransen med andre CD-pushere på Internett og legger musikksalget inn i E-Line Groups HomeBox-konsept.

Hysj-Hysj og Compact-Huset har via eierselskapet Musikk Buen AS inngått samarbeid med E-Line Group ASA om deltakelse i HomeBox-satsingen.

Selskapene skal samarbeide om å utvikle og drifte netthandelsløsninger for salg av musikk og hjemmeunderholdning.

Fra før har E-Line Group inngått lignende avtaler med Expert Eilag ASA, <FONT FACE="Arial,Sans-Serif" SIZE=2>Dressmann, Cubus, Click Fotoservice, <FONT FACE="Arial,Sans-Serif" SIZE=2>Hakon Gruppen AS, Sportmann og Apokjeden.

E-Line Groups datterselskap TenPipes AS skal utvikle netthandelsløsninger for Musikk Buen med utgangspunkt i HomeBox-plattformen. HomeBox vil deretter drifte den direkte handelsløsningen.

- Sammen med Hysj-Hysj vil vi ha markedets mest komplette og utprøvde system for direkte salg av musikk og hjemmeunderholdning. I samspill med Hysj-Hysj sitt godt profilerte butikknett gir dette vår allianse en helt ny konkurransekraft i markedet. Musikk Buen er den åttende store handelsbedriften som velger HomeBox og det ser ut til at vi vil lykkes med å skape en felles e-handelsløsning på tvers av ledende handelsbedrifter, uttaler <FONT FACE="Arial,Sans-Serif" SIZE=2>Bent Brugård, administrerende direktør i E-Line Group i en pressemelding.

Musikk Buen AS omsatte i 1999 for 450 millioner kroner. Selskapet selger musikk og hjemmeunderholdning direkte til sluttkunder via Compact Huset og via 49 butikker i musikkjeden Hysj-Hysj.

Til toppen