Eternal September

I 1993 ble internett rammet av at «september» aldri tok slutt

Det var prisen for at åpne nettet for «vanlige folk».

Arkivbilde: Det var ofte i slike terminalstuer at mange norske student fikk svært tidlig tilgang til internett. Bildet viser en terminalstue hos Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo hvor studenter sitter ved det som ser ut til å være Tandberg-terminaler, muligens modellen TDV 2230. Bildet er fra 1985.
Arkivbilde: Det var ofte i slike terminalstuer at mange norske student fikk svært tidlig tilgang til internett. Bildet viser en terminalstue hos Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo hvor studenter sitter ved det som ser ut til å være Tandberg-terminaler, muligens modellen TDV 2230. Bildet er fra 1985. (Foto: Teknisk Ukeblad)
EKSTRA

Det var prisen for at åpne nettet for «vanlige folk».

Internett. En gang et datanettverk knapt noen hadde hørt om, og hvor mange av brukerne ble pålagt å følge ganske strenge regler for hvordan de skulle opptre. Ellers risikerte tilbyderen å få problemer. De aller fleste av disse brukerne var tilknyttet universiteter og høyskoler. Å ha privat tilgang til internett var i beste fall forbeholdt noen få. 

månedlig

Kr 235
Kr 59 per uke
Kjøp
Én måned gratis
Ubegrenset tilgang til tu.no og digi.no | Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag | Rabatt på konferanser
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@tu.no
Til toppen