I får kjøpt Molde-billætta via web-en

Molde gjør det. Viking også. Og Bodø-Glimt og Lillestrøm. Samt Engas køllesvingere. For ikke å glemme Kino 1. De tilbyr alle billetter via www.billettluka.no.

Bodø-selskapet iTet Ticket Solution (tidligere NordlandsData) er nå klar med sin nye billettportal www.billettluka.no. Tjenesten er utviklet for billettformidling via Internett, og allerede er de første brukerne på plass: Kino 1 i Sandvika er blant de første kinoene som er koblet opp mot tjenesten og er allerede i gang med sitt billettsalg via nettet. Også Fram kino og Molde fotballklubb tok i bruk systemet i oktober. Andre sporty brukere er ifølge en pressemelding fra iTet, Viking FK, Lillestrøm SK, Bodø/Glimt og Vålerenga Ishockey.

Selv om iTethar vært aktiv på nettbillettfronten siden 1998, er det ikke før i år de har fått på plass Internett-tjenesten www.billettluka.no. Denne er beregnet for de arrangører som bruker billettsystemet NDTS, også utviklet av iTet.

- Vårt mål er å bli en ledende billettportal for kultur, sport og kino i Norge. Ambisjonen er å knytte til seg minst ti nye kunder til billettluka.no innen året er omme, heter det i pressemeldingen.

Gjennom portalen www.billettluka.no kan du kjøpe billetter til alle 'forestillinger' som er lagt ut for salg. Du kan selv velge nøyaktig hvor du vil sitte, og der det er aktuelt kan du også se bilder som viser utsikt mot arenaen. Billettene betales med Visa eller Master-/Eurocard og kan avhentes på arrangørens utsalgssteder.

Til toppen