Ibas-oppkjøp i tåka

Det aller meste er fremdeles helt uklart rundt det mulige oppkjøpet av Ibas.

Det aller meste er fremdeles helt uklart rundt det mulige oppkjøpet av Ibas.

Det norske data-redninsselskapet Ibas har mottatt en henvendelse fra en ukjent aktør som er interessert i å kjøpe selskapet - det offentliggjorde Ibas 25. mai.

Men særlig mye mer ble ikke sagt. Ibas har dessuten nettopp selv gjort et oppkjøp - Ibas kjøpte sin engelske konkurrent Vogon og har gjennomført en emisjon for å finansiere dette.

Ibas skulle komme tilbake med mer informasjon og sendte i dag ut en børsmelding, men her er det intet nytt. Hverken hvem det er som er interessert, når Ibas forventer å ha avklart dette eller om det dreier seg om et konkret tilbud eller en mer generell forespørsel.

Det er styreformann Svein R. Goli som arbeider med saken.

- Under henvisning til børsmelding av 25 mai, der det ble informert om at selskapet har mottatt en henvendelse der det indikeres en interesse i å fremsette et tilbud på samtlige aksjer i selskapet, kan det opplyses at selskapet fortsatt er i en sonderingsfase, skriver Ibas i sin melding.

Selskapet opplyser videre at det vil sendes en ny børsmelding så snart det foreligger en avklaring rundt det mulige budet.

Til toppen