TELEKOM

Ice bygger fysiske butikker – også utenfor Østlandet

Ikke overraskende åpner den Lyse-eide mobiloperatøren første butikk utenfor Østlandet i Rogaland.

June K. Gaupset og Shiraz Abid ser frem til å åpne mange nye Ice-butikker i tiden fremover.
June K. Gaupset og Shiraz Abid ser frem til å åpne mange nye Ice-butikker i tiden fremover. Foto: Ice
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
14. mai 2024 - 07:30

I september åpner dørene for den aller første Ice-butikken utenfor Østlandet. Mobiloperatøren Ice flytter inn i kjøpesenteret Kvadrat mellom Stavanger og Sandnes. Senere i høst åpnes butikk på Lagunen i Bergen og Ice er på jakt etter gode butikklokaler også i andre storbyområder.

– Å etablere fysiske butikker er en sentral del av vår videre vekst i det norske markedet. Vi vokste med hele 125.000 kunder i fjor, og de fem butikkene vi har bidro veldig godt til den rekordhøye veksten. Vi ser også fra våre målinger at våre egne butikker har de aller mest fornøyde kundene, så vi gleder oss veldig til å åpne flere butikker i hele Norge. Totalt ser vi for oss å åpne ti nye butikker i årene som kommer, i tillegg til de fem vi allerede har, sier Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i Ice og Altibox.

Bergen neste

– Butikken på Kvadrat er i rute til åpning i september. Litt seinere på høsten åpner vi butikk i Bergen på Lagunen og vi er i dialog med gårdeiere også i andre storbyområder. Vi vet at mange av våre kunder setter pris på muligheten til å handle og få hjelp i en fysisk butikk. Her kan man ta og føle på produkter, få hjelp og veiledning og en litt annen opplevelse enn du får ved å handle på nett. Kundene kan også reservere varer på nett og hente i butikk, og kunder som har handlet i nettbutikken kan komme hit hvis de vil ha servIce eller trenger hjelp med produktene de har kjøpt, sier June K. Gaupset, leder for Ice sin butikksatsing.

Ice er fra før til stede med butikker på fem ulike lokasjoner: Strømmen Storsenter, Sandvika Storsenter, Gulskogen Senter, Ski Storsenter og Storo Storsenter. Etableringene på Kvadrat og Lagunen er de første utenfor det sentrale østlandsområdet.

Telenor økte antall mobilkunder i alle Nordiske land der de har virksomhet, bortsett fra Norge.
Les også

Telenor: Mistet 35.000 mobilkunder

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.