Ice kutter ned bindingstiden

Nordisk Mobiltelefon/Ice har allerede korte bindingstider, men reduserer dette nå ytterligere.

Ice kutter ned bindingstiden

Nordisk Mobiltelefon/Ice har allerede korte bindingstider, men reduserer dette nå ytterligere.

De fleste teleleverandører har bindingstider på et år, men Nordisk Mobiltelefon og deres alternative 3G-nett har skilt seg ut med bindingstider på bare en måned.

Dette er en hyggelig løsning for blant annet ferierende nordmenn som dermed i en del tilfeller kan skaffe seg billig og tidsbegrenset bredbånd. 3 dekker først og fremst de store byene i dag, men skal etter hvert dekke hele landet fordi CDMA har lengre rekkevidde enn vanlige 3G.

Og nå lanserer nå et nytt uke-abonnement for brukere som kun ønsker å betale for Ice i de ukene bredbåndet er i bruk. Løsningen er ideell for hytte- og båteiere, mener selskapet.

Med det nye uke-abonnementet registrerer Ice automatisk når abonnementet har vært i bruk og fakturer kun for bruken disse ukene. Ukeprisen ligger på 175 kroner, og forutsetter kjøp av Ice sitt modem, som for tiden koster omtrent 1000 kroner.

- Vi har utviklet uke-abonnementet fordi vi har sett at enkelte kunder, særlig hytteeiere, har ønsket seg et bredbåndsprodukt som kun medfører kostnader når det blir tatt i bruk. Abonnement koster ingenting å fryse, dette gjør at man slipper å tenke på bredbåndsregningen hvis man ikke bruker det. I tillegg til hytteeiere passer abonnementet også godt for båtførere, sier Nils-Petter Tetlie, administrerende direktør i Nordisk Mobiltelefon Norway.

Til toppen