Ice starter priskrig mot ADSL

- Hvorfor abonnere på stedsbunden fastlinje når mobilt bredbånd er billigere, spør Ice-sjef Matthias Peter.

Ice starter priskrig mot ADSL

- Hvorfor abonnere på stedsbunden fastlinje når mobilt bredbånd er billigere, spør Ice-sjef Matthias Peter.

Post- og teletilsynet avdekket i sommer at svært mange av dem som abonnerer på mobilt bredbånd mener tjenesten er brukervennlig.

Og selv om bare 30 prosent er fornøyd med overføringshastigheten, vil hele åtte av ti som har kabelfritt internettabonnement anbefale tjenesten til andre.

- Folk har begynt å tenke mer og mer mobilt når det gjelder bredbånd. Hvorfor abonnere på en stedsbundet ADSL-linje, når du kan ha din personlige bredbåndslinje med deg overalt i Skandinavia, til en pris som er lavere enn ADSL, spør Matthias Peter i Ice.net.

Priskrig

Den lavere prisen han sikter til gjelder fra 1. oktober 2008. I dag senker Ice.net prisene for sitt mobile bredbåndsabonnement kalt «Alltid», og selskapet starter det de selv kaller for en «priskrig for mobilt bredbånd i bedriftsmarkedet».

Den nye prisen på 299 kroner (eksklusiv merverdiavgift) i måneden sikrer bedrifter ubegrenset bruk av internett i hele Skandinavia, opplyser Ice.net. Før kostet dette abonnementet 399 kroner uten moms.

Bedrifter som tegner seg for 18 måneders avtaletid får med USB-modem for en krone. Trådløs router koster 396 kroner ved tilsvarende avtaletid.

- Med en aggressiv pris på 299 kroner for ubegrenset bruk i hele det skandinaviske området, kombinert med en uslåelig Turbo3G dekningsgrad setter Ice.net seg klart i førersetet for den videre fremveksten av mobilt bredbånd i dagens marked, sier Matthias Peter.

    Les også:

Til toppen