Icon oppkjøp til 120 millioner kroner

Icon-oppkjøpet av det norske selskapet Circle Innovation ble betalt med aksjer til en verdi av 120 millioner norske kroner.

Icon-oppkjøpet av det norske selskapet Circle Innovation ble betalt med aksjer til en verdi av 120 millioner norske kroner.

Det svenske selskapet Icon Medialab har gjort nok et oppkjøp i det norske markedet. Rett før jul ble det undertegnet en intensjonsavtale mellom Icon og det norske selskapet Circle Innovation.

Icon har betalt 393.000 Icon Medialab-aksjer for selskapet, noe som tilsvarer en verdi på rundt 120 millioner kroner etter dagens kurser.
- Vi har lett en stund etter en partner som ville styrke oss ytterligere innenfor teknologi og business/forretningsrådgivning. Vår erfaring er at ikke alt som glimrer innen den norske IT-konsulentbransjen er gull. Men, Circle er en juvel: Et lite, men lønnsomt selskap med ekstremt høy faglig kompetanse, og ikke minst med den rette stå-på kulturen, sier Icons administrerende direktør Alexander Arnesen (bildet) i en pressemelding.


Circle Innovation har eksistert siden 1995 og ble etablert av personer som hadde jobbet sammen i konsulentselskapet Andersen Consulting. Omsetningen i selskapet var i 1999 på 39 millioner kroner, og vekst var på over 50 prosent. Ved sammenslåingen med Icon vil selskapet bestå av 46 ansatte.

Circle Innovations administrerende direktør Erik Sandersen vil ved sammenslåingen bli Icons viseadministrerende direktør. Sandersen og Arnesen har tidligere jobbet sammen i Boston Consulting Group.

Til toppen