IDC styrker staben i Norge

IDC er etter ti måneder svært fornøyd med sin satsing i Norge. Nå jakter daglig leder Gerd Jorunn Nilsson (bildet) på både folk og lokaler.

Et knapt år etter oppstarten, utvider IDC bemanningen i Norge med en til to lokale analytikere og en salgs-/markedsrepresentant. Disse vil ha hovedfokus på Norge, men også inngå i de respektive nordiske analytiker- og salgs-/markedsteamene.

- De første månedene med en fulltidsansatt i Norge har fullt ut bekreftet vår tro på at IDC kan tilby produkter og tjenester som dekker et behov også i dette markedet, uttaler administrerende direktør i IDC Nordic, Per Andersen, i en pressemelding.

Dette gjelder både lokale og internasjonale analyser, samt konsulentoppdrag. Etterspørselen spenner, ifølge Andersen, over hele IT-spekteret fra maskinvare og programvare til tjenester, eBusiness og Internett.

IDC Nordic består i dag av mer enn 40 medarbeidere fordelt påkontorer i København, Stockholm, Helsinki og Oslo, hvorfra selskapet analyserer de nordiske IT- og telemarkedene.

Til toppen