Idebøen: - Jeg er tilbake for fullt!

Kirsten C. Idebøen har hvilt ut etter hun måtte gå som konsernsjef i SOL. Nå skal hun begynne som rådgiver for DN Ajour, Dagens Næringslivs nettsatsing.

Kirsten C. Idebøen har hvilt ut etter hun måtte gå som konsernsjef i SOL. Nå skal hun begynne som rådgiver for DN Ajour, Dagens Næringslivs nettsatsing.

Det stormet voldsomt rundt Kirsten C. Idebøen da hun overraskende ble kastet som direktør for SOL, som skal bli børsnotert i Sverige. Etter oppsigelsen forsvant Idebøen som dugg for solen. Ryktene gikk, og flere trodde Idebøen hadde rømt landet.
Les:
Idebøen vrakes
Idebøen blir konsernsjef i Pan SOL
digi.no fikk kontakt med Idebøen rett etter det ble kjent at hun går inn i et råd som skal hjelpe Dagens Næringsliv med å styrke nettsatsingen DN Ajour.


- Det stemmer det, sier Idebøen til digi.no når vi ringer.

- Dette blir spennende. DN Ajour har et stort potensial og har muligheten til å bli den ledende finansportalen i Norge, mener Idebøen. Hun skal gå inn rådet som i alt skal ha seks medlemmer.

- Dette er ikke noe fulltidsjobb, men det blir absolutt en utfordring. Min jobb er å bli en sparringspartner for planene som kommer opp, forteller Idebøen.

Overfor digi.no avkrefter Idebøen at hun rømte landet i etterkant av SOL-affæren.

- Jeg har vært på fjellet og i Valdres. Slappet av og tatt det med ro, forteller Idebøen. - I det siste har det dukket opp flere spennende jobbtilbud, så du kan si at jeg er på full fart tilbake.

Idebøen vil ikke kommentere noe rundt forholdet til SOL. Hun hevder imidlertid at det er godt.

Til toppen