RESULTATERFINANS

Idex får kontor i Hongkong

Tredje etablering på tre måneder.

Idex, her representert ved lederne Ralph Bernstein og Hemant Mardia, arbeider for å kunne levere fingeravtrykkslesere til Apples konkurrenter.
Idex, her representert ved lederne Ralph Bernstein og Hemant Mardia, arbeider for å kunne levere fingeravtrykkslesere til Apples konkurrenter. Bilde: tv: Per Ervland; th: Idex
20. des. 2013 - 10:38

Idex, et norsk utviklingsselskap innen fingeravtrykksbasert biometri, sier i en pressemelding at de har opprettet et kontor i Hongkong.

I oktober etablerte Idex et kontor i Silicon Valley og et utviklingssenter i Boston.

Daglig leder i Idex, Hemant Mardia, sier Hongkong er et midtpunkt i en svært viktig region for tele- og IT-bransjen. Idex ønsker å etablere en global tilstedeværelse for å utnytte det Mardia mener er sterkt økende etterspørsel for fingeravtrykksbasert biometri i forbrukerelektronikk, særlig mobile enheter.

Idex arbeider for å kunne levere løsninger og fingeravtrykkslesere til etablerte leverandører til store varemerker innen smartmobiler. Mardia ser på Sørøst Asia som nøkkelområde for dette. Fingeravtrykksleseren i Apples nyeste iPhone 5S bygger på konkurrerende teknologi. Idex peker på at Apple bare har 15 prosent av det globale smartmobilmarkedet, og mener Apples konkurrenter må tilby tilsvarende funksjonalitet for å tilfredsstille sine kunder.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.