Idex klar for volumproduksjon

Kvalitetstesting er gjennomført og resultatene er lovende.

Fingeravtrykssensoren tilfører kortsikkerhet en ny dimensjon.
Fingeravtrykssensoren tilfører kortsikkerhet en ny dimensjon. Bilde: Idex
14. feb. 2011 - 12:49

Norske Idex melder at de har gjennomført omfattende kvalitetstesting av fingeravtrykksssensoren SmartFinger Film hos akkrediterte testlaboratorier. Testene skal være utført i henhold til kundekrav og industristandarder. Sensoren skal tilfredsstille bruksmiljøkrav som temperatur, fuktighet, vibrasjon og slitasjestyrke.

– De ferske testresultatene viser at Idex kan starte opptrapping til volumproduksjon frem mot sommeren og bekrefter at vi er klare til å ta flere bestillinger fremover, sier administrerende direktør Ralph W. Bernstein i IDEX.

Idex mottok sin første bestilling i januar, fra amerikanske Validus Technologies. De skal bruke Idex-sensoren i nye biometriske kort.

Idex' løsning gjør det nærmest umulig å misbruke kort på avveie. Løsningen integrerer sensor, fingeravtrykkdata og programvare på selve kortet, slik at kortholderens identitet kan bekreftes uten at fingeravtrykkdata forlater kortet.

Det er ikke behov for verken eksterne lesere eller sentrale databaser. Eksisterende utstyr, infrastruktur og betalingsautomater kan benyttes som de er, uten ombygging og tilpasning.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.