IDS Scheer etablerer kontor i Norge

SAP, Oracle og Microsoft konkurrerer intenst, men de bruker alle samme system fra IDS Scheer.

IDS Scheer etablerer kontor i Norge

SAP, Oracle og Microsoft konkurrerer intenst, men de bruker alle samme system fra IDS Scheer.

IDS Scheer er et tilbyr produkter og konsulenttjenester innen Business Process Management (BPM), Enterprise Architecture og Service Oriented Architecure for små og store kunder innen privat og offentlig sektor.

Deres produktserie ARIS er verdens mest solgte plattform for BPM-løsninger, og de har klart kunststykket å bli en strategisk viktig partner for tre av verdens største programvareselskaper. Oracle, SAP og Microsoft konkurrerer knallhardt, men de har alle valgt å satse på IDS Scheer.

IDS Scheer har vært representert i det norske markedet siden 2001, men da fra selskapets nordiske kontor i Sverige. Nå tar de et skritt videre og etablerer seg i Norge, med et kontor i Oslo.

- Vi ser at det norske markedet er i sterk vekst, og stadig flere bedrifter ønsker våre ARIS-baserte løsninger. Med Erik på plass vil vi møte dette og ytterligere styrke vår posisjon i Norge, sier Lars Bengtsson, direktør for IDS Scheer Nordic, i en pressemelding.

IDS Scheer Nordic omsatte i 2005 for 65 millioner svenske kroner. Selskapet har fra før av kontorer i Stockholm, Gøteborg og Helsinki.

Til toppen