IE 4.0 for Unix og Windows 3.1 i beta

Microsoft introduserte onsdag betautgaver av Internet Explorer 4.0 for Sun Solaris og Windows 3.1.

Betaversjonen for Windows 3.1, eller Internet Explorer 4.0 Preview 2 for Windows 3.1, som Microsoft kaller den, vil blant annet inkludere Outlook Express e-postklienten som tilbyr HTML-post og støtte for webcasting med Active Channel-innhold.

Disse tilleggsfunksjonene skal også bli inkludert i den endelige versjonen av IE 4.0 for UNIX. Preview 1 for UNIX er, sammen med Preview 2 for Windows 3.1, tilgjengelige fra Microsofts web-side for Internet Explorer.

-Internet Explorer 4.0 for UNIX er noe både Microsoft og våre kunder har ventet lenge på, sier Yusuf Mehdi, markedsdirektør i applikasjons- og Internettklient-gruppen til Microsoft, til internetnews.com.

- Vi er veldig stolte over å nå den milestenen det er å utgi Preview 1 til UNIX idag. Når Microsoft nå har Internet Explorer 4.0, i form av ferdig versjon eller beta, til Macintosh, Windows 3.1, Windows 95, Windows NT og UNIX, mener vi at vi har oppnåd ett av de viktige skrittene i det kundene spør etter i sann plattformstøtte, avslutter Mehdi.

Til toppen