- IE8 er nordmenns favorittnettleser

Microsoft forteller at betaversjonen av IE8 er blitt svært godt mottatt i Norge. Nå er en norsk utgave klar.

- IE8 er nordmenns favorittnettleser

Microsoft forteller at betaversjonen av IE8 er blitt svært godt mottatt i Norge. Nå er en norsk utgave klar.

Microsoft slapp i slutten av august den andre betaversjonen av Internet Explorer 8. Denne betaversjonen er rettet mot sluttbrukere og inkluderer en hel del ny funksjonalitet i brukergrensesnittet.

    Les også:

I forbindelse med utgivelsen ble det lovet at en norsk versjon av den nye betautgaven skulle bli tilgjengelig i løpet av september i år.

I dag kunngjorde Microsoft at den norskspråklige betaversjonen er tilgjengelig for nedlasting.

– Vi lanserer nå Internet Explorer 8 Beta på norsk. Den nye versjonen av IE 8 kommer med tjenester og funksjoner for raskere og sikrere nettbruk som vi tror nordmenn kommer til å sette pris på, sier Isabella Alveberg, direktør for Windows Consumer i Microsoft Norge, i en pressemelding.

Microsoft skriver videre:

Internett Explorer 8 Beta på engelsk er blitt tatt godt imot av norske brukere og markert seg i kampen som nordmenns favorittnettleser i en periode med mange andre spennende lanseringer.

IE8 skal ha betydelig bedre støtte for webstandarder enn forgjengerne, samtidig som at den skal kunne vise sider på samme måte som eldre utgaver av nettleseren, der hvor det er behov for dette.

Betaversjonen inkluderer også en del funksjonalitet som bedre skal beskytte brukerens privatliv og blokkere nettbaserte trusler.

IE8 beta 2 på norsk for Windows XP er tilgjengelig her, mens Vista-versjonen finnes på denne siden.

    Les også:

Til toppen