RESULTATERFINANS

iFinger ut i verden

Det norskeide Internett-selskapet iFinger etablerer seg nå i Frankrike, Italia, Spania og Portugal.

Therese Werenskiold
4. sep. 2000 - 13:30
iFinger, som blant annet er eid av Kunnskapsforlaget, åpner sitt Paris-kontor i løpet av september. Maider Ferras, som har vært med å bygge opp den prestisjefyllte multimediakongressen i Cannes, Milia, blir iFingers territoriesjef. Pariskontoret skal ivareta selskapets interesser i Italia, Frankrike, Spania og Portugal.

iFinger har allerede inngått kontrakter med forlag i Italia. Maider Ferras har, ifølge en pressemelding, stor tro på at selskapet har gode muligheter i de landene hun har ansvar for. Spesielt ser hun spennende muligheter ved å integrere iFingers programvare i de viktigste nettportalene og også innenfor det såkalte b2b-segmentet (handel mellom bedrifter).

iFingers satsing i Sør-Europa er bare er del av selskapets utviklingsstrategi. Siden starten i januar har iFinger inngått 46 innholdsavtaler med forlag og informasjonsleverandører, og flere viktige avtaler i USA er i vente.

Internasjonal lansering av iFingers nettbutikk skjer i slutten av september. Kunder over hele verden vil der få mulighet til å laste ned ordbøker og
andre typer oppslagsverk på nett fra ulike forlag som er koplet med iFingers programvare.

Flere artikler om iFinger-teknologien finner du her:
Snart kommer Store Norske Leksikon på nett
Venstrepolitiker blir web-redaktør
Inngår millionkontrakt med verdens største lærebokforlag
Gjennombrudd for iFinger
HEP-sjef vil utvikle, ikke sjefe
Unikt språk-geni på nett
Norsk språkteknologi vekker internasjonal oppsikt

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.