iGroup skreddersyr nettbutikker

- Dette er som et SAP-agentur på Internett. Det sier iGroups sjef om selskapets avtale med Broadvision. iGroup skal nå levere personaliserte nettbutikker.

- Dette er som et SAP-agentur på Internett. Det sier iGroups sjef om selskapets avtale med Broadvision. iGroup skal nå levere personaliserte nettbutikker.

Det amerikanske selskapet Broadvision Inc (Nasdaq: BVSN) har inngått en avtale med iGroup-selskapet iSolution om bruk av Broadvisions applikasjoner.

Broadvision leverer løsninger for personaliserte nettsider, særlig med tanke på handel og e- commerce. Selskapet har mange giganter på kundelisten, deriblant British Telecom, American Airlines og Xerox som alle bruker Broadvisions applikasjoner og webløsninger for å lage personaliserte netthandelssteder, nettbutikker med mer.

- Broadvision har løsninger som analyserer klikk som en bruker legger igjen på sidene. Dette brukes for å personalisere innholdet til kunden, som får en personlig tilpasset versjon av nettbutikken, og dermed skape en mer effektiv løsning., forklarer Arild Kristensen, daglig leder for iSolutions, et underbruk av iGroup.

iSolution driver blant annet med strategisk rådgivning, infrastruktur og utvikling av nettjenester, deriblant nettbutikker. Når de nå er partnere med Broadvision betyr det at selskapet både kan selge lisenser til programvaren, og bruke det i sine egne løsninger til kunder. I følge Kristiansen er det allerede en klient som vil bli utstyrt med Broadvisions applikasjoner.

Det er ikke kjent hvor mye avtalen er verdt.

Les også:


Gjelsten inn i iGroup
Portal henter inn 47 millioner kroner
iGroup kjøper Ra Data
Finanskjendiser blåser liv i IT-selskap

Til toppen