Ikke bare et spill for puslinger

Er du puslespillfantast, oppfyller dette programmet alle dine drømmer.

Er du puslespillfantast, oppfyller dette programmet alle dine drømmer.

Jigsaws Galore er et puslespill som du kan laste ned på datamaskinen din. Skal du ha fullversjonen, koster den 25 dollar, men den gratis demoversjonen gir absolutt en bra innsikt i diverse muligheter. Dessverre skal det ligge en tidsbegrensning i demoen.

Du kan benytte deg av ti ulike demobilder, eventuelt laste ned dine egne bilder i programmet. Etter at du har puslet ferdig, går det an å lagre bildet og sende det på e-post til venner - uten at mottakeren trenger å ha installert programvaren for å få det opp.

Spillet kan kjøres på plattformene Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows ME og Windows NT, og Jigsaws Galore støtter billedformatene bmp, jpg, pcx, mac, tga, wmf, ico og wpg.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens internettspill: Jigsaws Galore 4.2


digi.no ønsker tips om gode spill: Send tips og kommentarer til herman@digi.noAv og til ønsker du å fordype deg og andre ganger vil du ha 30 sekunders moro. Vanlige spill er dyre, men det finnes mye som er gratis og billig. Dessuten kan det være nyttig å prøve før du kjøper. digi.no gir deg derfor spilltips hver dag.
 
Test av kommersielle+billige spill: Klassikere:
Gratis - bruk over nett: Gratis - last ned:
Til toppen