Ikke bare Ski-VM på web

Betyr skihelg for deg å følge med når andre konkurrerer, eller liker du også å bruke skiene sjøl? Web hjelper deg uansett.

Betyr skihelg for deg å følge med når andre konkurrerer, eller liker du også å bruke skiene sjøl? Web hjelper deg uansett.

Logo for Ski-VM '97
Ski-VM '97.

Vil du holde deg à jour med Ski-VM, tilbyr Interpost et samarbeid med NRK Interaktivt. Her på Ski-VMs offisielle Internett-sider presenteres nyheter, resultater, profiler av utøvere, løypekart med mer. Kong Harald har lagt inn en egen hilsen. Du kan stille deg inn på nedlasting av et direktesendt tv-bilde inntil hvert tiende sekund, mens lyden kommer på direkten. Pass på å laste ned Real Player i god tid. Jeg har prøvd beta-versjonen av den nyeste utgaven, den fungerte bra da jeg sjekket prøvesendingen fra Ski-VM.

Ønsker du selv å være aktiv, gir sidene til Skiinfo mye nyttig informasjon om både vær- og føreforhold ved kjente skisentre sør for Dovre. Du får også vite om overnattingstilbud i ulike prisklasser, fra hotell via hytter til leiligheter, og du kan sjekke forholdene på Hemsedal direkte gjennom et eget kamera. (Kjære Truls Fyhn: Jeg kjente ikke igjen broren min i stolheisen!)

Nytt på stedet er at i området for utstyr kan du klikke på logoen til smøringsfabrikanten Toko, og få aktuelle smøretips for både nordisk og alpint. Tipsene består av en oppdatert håndbok med henvisninger til Tokos produkter.

Til toppen