JUSS OG SAMFUNN

Ikke bekymret over sjefsflukt

- For SOL totalt sett er det naturligvis beklagelig at Arne Krumsvik slutter. Som stor bedrift må vi imidlertid regne med en viss avgang. Jeg tror vi har et lavere frafall enn de fleste andre, sier administrerende direktør i Scandinavia Online, Erik Hagen, til digi.

Herman Berg
25. juni 1997 - 13:00

Direktør for profesjonelle tjenester i SOL, Knut Falchenberg, gikk i begynnelsen av mai over i en nyopprettet stilling i Schibsted ASA. Han ble erstattet internt i SOL av Torbjørn Ø. Teigen. Arne H. Krumsvik slutter som kanalsjef for å lede Dagbladet:på nett fra august.

Likevel er ikke SOL-sjef Erik Hagen særlig bekymret over tappingen av ressurser.

- For Knut Falchenbergs del var overgangen planlagt fra Schibsteds og vår side. Vi mente at han kunne utnyttes bedre totalt sett i en nyopprettet stilling for Schibsted-konsernets medieaktiviteter. Arne H. Krumsvik har gjort en meget god jobb for oss siden han startet i Schibsted Nett i juni i fjor. Jeg mener han har bygget opp den beste online-redaksjonen i Norge, og den posisjonen skal vi beholde også uten Arne, sier Hagen.

- Det er ingen som er uunnværlige. Det finnes alltid nye talenter å få tak i, sier Hagen som ikke vil gå nærmere inn på hvem som skal erstatte Arne H. Krumsvik.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.