Ikke Bergens-bredbånd og ikke Reinseth

Bredbåndsfabrikken skal likevel ikke bygge bredbåndsnett i Bergen og Stavanger. Dermed trekker administrerende direktør Bjørn Erik Reinseth seg med øyeblikkelig virkning.

Bredbåndsfabrikken reduserer ambisjonene i Norge kraftig. Dagens Næringsliv skriver i dag at selskapet kutter ut satsingen i Stavanger og Bergen, som var de viktigste markedene etter Oslo. I disse byene var det behov for nye investeringer på flere hundre millioner kroner.

- Vi tar en pause i Bergen og Stavanger sett i forhold til kapitalsituasjonen i markedet. Vi ser at vi ikke vil være i stand til å starte leveranser i høst, sier salgs- og markedssjef Jarl Øverby til DN.

Administrerende direktør Bjørn Erik Reinseth, som kom fra NetCom i fjor høst, har forlatt sin stilling fordi den ikke var slik han hadde tenkt seg den.

Han sier til DN at han begynte i Bredbåndsfabrikken under helt andre forutsetninger og ambisjonsnivå, og etter samtaler med styret fant han at han ikke ville sitte lenger.

- Hva nå, Reinseth?

- Umiddelbart skal jeg ta en lang tenkepause og ferie. Jeg har ingen planer foreløpig, men jeg blir ikke overrasket om jeg fortsetter innen samme bransje, sier han til digitoday.no.

Til toppen