Ikke motivert for flere år i ARK

Etter elleve år i Cinet, er Eirik Staff en av de mange lederne som nå forsvinner fra selskapet.

Etter elleve år i Cinet, er Eirik Staff en av de mange lederne som nå forsvinner fra selskapet.

ARK Cinet er inne i en svært turbulent periode, og lederne forlater selskapet i samlet flokk. En av de som nylig har levert sin oppsigelse er Eirik Staff, som har vært i Cinet i elleve år. De siste fem årene som markedsdirektør, og siden januar i år som sjef for divisjonen Cinet PC.

- Bakgrunnen for at jeg sa opp er at jeg fikk tilbud om en sentral jobb i det nye ARK Norge. Denne stillingen innebærer enda mer ansvar enn det jeg har nå, og man må være topp motivert for å si ja. Det har skjedd mye i selskapet den siste tiden, og personlig følte jeg at jeg ikke var 100 prosent motivert for å fortsette i ARK systemet. En leder i en slik sentral rolle må være det, sier Staff til digi.no.

Han legger til at det ikke ligger noen uenighet til grunn for oppsigelsen.

- Cinet PC har slitt noen år, og nå gir målbevisst arbeide det siste halvåret resultater. Jeg gir meg nå når ting begynner å falle på plass. Jeg er fornøyd med den divisjonen jeg har ansvaret for, og jeg har fortsatt stor tro på menneskene i enheten og Cinet PC som konsept, sier han.

Staff understreker at han hverken har fått sparken eller slutter på grunn av uenighet med ledelsen om nåværende arbeidsoppgaver.

- Jeg har rett og slett lyst til å gjøre noe annet og er ikke motivert til å arbeide flere år fremover i ARK-systemet.

Hva Staff skal gjøre etter sommeren er fortsatt uvisst. Han vurderer nå forskjellige muligheter.

- Jeg har fått flere spennende tilbud, og nå vil jeg bruke litt tid på å tenke meg om, avslutter han.

Til toppen