RESULTATERFINANS

Ikke så lett å få seg et nummer

Med en nedetid på nesten seks timer første dag og et falsk tilbud på 12 millioner kroner for et nummer, ser det ikke særlig lyst ut for auksjonen på Gullnummer.no.

9. jan. 2002 - 07:01
Xnet.no webdesignThomas Magnussen









Tirsdag morgen var det noen som la inn bud på 11 og 12 millioner kroner for et nummer. Dermed falt troverdigheten til auksjonstjenesten rimelig kjapt.

- Vi har hatt tre tilfeller av folk som har lagt inn altfor høye bud, sier Magnussen til digi.no. Han sier de sjekker med telefonkatalogen om folkene virkelig har adressen og telefonnumrene som de oppgir. Utover det, mener han at Gullnummer.no ikke har mulighet til å sjekke ytterligere, for eksempel en kredittsjekk av dem som legger inn bud.

- Vi må satse på at de følger norsk lov, sier han og synes det er beklagelig at noen prøver å bløffe.

- Vi håper jo på at dette ikke skal skje for mye, men vi har en manuell tjeneste der det tar minutter før vi får fjernet de falske budene som blir lagt inn, sier han og mener de nå er over de verste tekniske problemene.

digi.no prøvde imidlertid tirsdag formiddag og da var serveren nede nok en gang. Men denne gangen tok det adskillig kortere tid før auksjonen var på lufta igjen. Da var det høyeste budet som lå inne på 22.000 kroner for nummeret 90200000.

Magnussen mener absolutt at det er en seriøs budgiver som har stått for dette budet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.