KORTNYTT

IKT-Norge mer kjent enn Abelia

12. feb. 2007 - 10:29

IKT-Norge har spurt en rekke figurer i offentlig sektor og noen IKT-journalister om hvem av bransjeorganisasjonene som gjør en best jobb.

" Vi legger ikke skjul på at det er litt kniving mellom organisasjonene på ikt-siden. Vi har nå 4 organisasjoner som kjemper om oppmerksomhet både om medlemmer og hos myndighetene." skriver IKT Norge-sjef Per Morten Hoff.

MMI har på oppdrag fra IKT-Norge gjennomført en analyse av interesseorganisasjonene på IKT-siden, det vil si Abelia, DnD, nystartede HSH Arena og IKT- Norge.

Undersøkelsen er gjennomført ved at MMi har gjennomført intervjuer med Stortingsrepresentanter, politisk ledelse i departementer, departementesråder, byråsjefer, ekspedisjonssjefer m. samt ledere i direktorater og tilsyn samt noen journalister som dekker IKT-området.

Tallene viser at 47% av utvalget et meget godt totalinntrykk av IKT-Norge og 47% har et godt inntrykk. For våre konkurrenter har 14% er meget godt totalinntrykk av Abelia, 9% av DnD og 5% av HSH Arena, skriver IKT Norge i sin pressemelding.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.