iMac for per måned

I henhold til amerikansk Mac-presse, planlegger Apple Computer en julekampanje hvor brukere kan leie en iMac for 29,95 dollar per måned.

I henhold til amerikansk Mac-presse, planlegger Apple Computer en julekampanje hvor brukere kan leie en iMac for 29,95 dollar per måned.

Mac-guruen Robert Morgan som står bak nettstedet Apple Recon og er frilanser for MacWeek, lanserte idéen om at Apple burde arrangere et låneprogram der brukere kan leie en iMac for 30 dollar per måned. Dette vil kunne tiltrekke seg kunder som ikke har råd til å betale 1.300 dollar på en gang. Morgan har tatt idéen fra Gateway 2000 som har hatt suksess med et tilsvarende program for enkelte av sine PC-er.

I onsdagens utgave skriver News.com at planene er i ferd med å bli realisert. News.com henviser til tre uavhengige kilder som forteller at Apple vil lansere et låneprogram som lar brukere leie en iMac for 29,95 dollar per måned. I henhold til nettstedet må kundene binde seg for en fire- eller fem-årsperiode. Planene fra Apple skal også innebære at kunder får rabattkuponger for USB-basert periférutstyr for iMac.

Normalt - for å stimulere etterspørselen - må dataprodusenter senke prisene på modeller etter hvert som de blir eldre. Ved hjelp av et slikt låneprogram vil Apple kunne opprettholde sine marginer på iMac fremfor å måtte rabattere maskinen.

Til toppen