iMarkedet i eiendomsmarkedet

iMarkedet lanserer et nytt eiendomsmarked som utelukkende inneholder boliger i det eksklusive segmentet.

iMarkedet lanserer et nytt eiendomsmarked som utelukkende inneholder boliger i det eksklusive segmentet.

Markedet lanseres i samarbeid med Norges ledende eiendomsnettsted, Eiendomsnett, som står for den praktiske driften av annonsebasen, mens iMarkedet gir en ny markedskanal mot et kjøpekraftig publikum. De seks førende eiendomsmeglerne innen dette segmentet legger ut eiendommer hos iMarkedet. Det er Aktiv Eiendomsmegling, Eiendomsmegler1, Estate-meglerne Erland Morud, M2 Eiendomsmegling, Sem & Johnsen og Torbjørn Ek.

Administrerende direktør Are Slettan i iMarkedet synes dette er et meget godt eksempel på en kreativ form for annonsering som flere parter nyter godt av.

- iMarkedet har som ambisjon å bli Norges ledende leverandør av nyheter og annen informasjon om finansmarkedene. Vi har opplevd en eksplosiv trafikkvekst og nærmer oss 100.000 sidevisninger på hverdager. Våre leserundersøkelser viser dessuten at vi treffer en kjøpekraftig målgruppe. Det betyr at iMarkedet vil være attraktiv for mange annonsører, sier Slettan i pressemeldingen, som legger til at han oppfatter informasjon om eiendomsmarkedet som interessant lesestoff for iMarkedets målgruppe.

- Vi ønsker å benytte vår posisjon til å inngå avtaler med ulike partnere som er interessert i å treffe denne målgruppen, avslutter Slettan.

Til toppen