iMarkedet lager TV for Storebrand,

iMarkedet-redaktør Are Slettan (bildet) har kapret nok en storkunde til sin web-TV-satsing. Nå vil Storebrand Kapitalforvaltning lage markedsrapporter i samarbeid med iMarkedet TV.

Finanstjenesten iMarkedet har daglige web-TV-sendinger, der redaksjonen kommenterer og analyserer utviklingen på verdens børser, med hovedvekt med nyheter relevante for Oslo børs.

I tillegg tilrettelegger selskapet også den tekniske biten for bedrifter som ønsker å legge ut markedsrapporter og kvartalspresentasjoner på web-TV, eventuelt overføre viktige pressekonferanser live på nettet.

- Vi har allerede et titall selskaper som kjøper slike tjenester fra oss, og antallet er voksende, forteller ansvarlig redaktør Are Slettan til digi.no.

Siste selskap på iMarkedets kundeliste er Storebrand Kapitalforvaltning som allerede har lansert sin første markedsrapport på web-TV. De som sparer i fond kjenner til markedsrapportene som kommer hver måned. Disse er ikke alltid like enkle å lese, med tungt stoff og lange utredninger. Når man i tillegg har store tabeller og masse tall er det lett å falle av.

Med web-TV skal det hele bli enklere å forstå, håper kommunikasjonsdirektør Cathrine Torp i Storebrand Kapitalforvaltning i en pressemelding.

- Dette gjør faglig tungt stoff lettere tilgjengelig. Vi ønsker å gi en lettfattelig og enkel fremstilling av det markedssynet vi har. Det er mer morsomt og underholdende enn å skrive tunge rapporter, jeg opplever at forvalterne selv også syntes det er gøy, sier hun

Det vil komme en markedsrapport på web-TV fra Storebrand hver måned i tiden fremover.

Det er Storebrand som selv tar ansvar for alt innholdet i sendingene, mens iMarkedet TV tar seg av alt som omhandeler det tekniske. iMarkedet TV har også kontrakter på konsernnivå og lager sendinger når Storebrand holder resultatpresentasjoner hvert kvartal, i tillegg til oppdrag for Storebrand Bank.

* * *

(digi.no eies av samme selskap som iMarkedet; Katalysator Media, red.anm)

Til toppen