In Focus: - Størst prispress på konferanserom-løsninger

Finansdirektør Michael Yonker i InFocus sier til digi.no at prispresset på prosjektører har vært høyest i segmentet for konferanserom-løsninger. InFocus meldte torsdag at selskapet vil gå med underskudd i andre kvartal på grunn av sterkt prispress i markedet for prosjektører

InFocus sendte torsdag morgen amerikansk tid ut et varsel om at resultatene etter første kvartal vil bli lavere enn markedet forventer. Årsaken skal være at japanske aktører har presset prisene ned på grunn av den svake kursen på japansk valuta.

- Prispresset har vært sterkest på konferanserom-løsningene, og ikke så sterkt på fastmonterte og personlige prosjektører, sier Mike Yonker til digi.no.

Yonker vil ikke kommentere hvordan selskapets markedsandeler har endret seg i de ulike markedssegmentene, men sier at selskapet jevnt over har tatt markedsandeler i kvartalet.

In Focus vil ta engangsavsetninger i kvartalet siktet inn mot å redusere kostnadsnivået i selskapet. Disse kostnadene inngår i beregningen når selskapet sier at resultatet vil gi et underskudd på mellom 650.000 og 1.300.000 dollar. Inntektene forventes å bli tre til syv prosent lavere enn hva markedet har forventet.

Til toppen