Infinigate kjøper opp Nocom-datter

Infinigate Holding AG kjøper et av selskapene i Nocom-gruppen, opplyser de to selskapene i en felles pressemelding.

Infinigate er en av de største it-sikkerhets distributør i Europa. Gjennom oppkjøpet av Nocom-selskapet Nocom Security Nordic, øker Infinigate sin markedsandel også i Norden.

Nocom Security totalt 36 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Nocom Security har en sterk posisjon i den nordiske sikkerhetskanalen, og representerer ledende leverandører av it-sikkerhetsløsninger. Nocom Security og Infinigate har delvis overlappene produktportefølje, og vil nå sette sterk fokus på å hente synergier fra dette.

”Å kjøpe Nocom Security innebærer vi at forsterker vår markedsposisjon betraktelig. Med dette oppkjøpet er vi nå etablert i seks land i Europa”, sier David Martinez, CEO i Infinigate.

”Infinigate er en meget fremgangsrik it-sikkerhets distributør som har lykkes med å skape en sterk virksomhet i Europa. I Norge slår vi sammen to sterke aktører innen it-sikkerhet, og blir størst i Norge innen distribusjon av it-sikkerhetsløsninger”, sier Thomas Hagelid i Nocom Security AS. Thomas Hagelid fortsetter som daglig leder i den nye virksomheten.

Les mer om: