KORTNYTT

Info-sjef i Telenor til NRK

3. juni 2004 - 10:39

Telenor Mobils tidligere informasjonssjef Sigurd Sandvin blir ny informasjonssjef i NRK.

NRKs stilling som markeds- og informasjonssjef har vært ubesatt hele denne vinteren. Nå har de funnet en erstatter for Merethe Lüthken.

Sigurd Sandvin bekrefter overfor Propaganda at han går fra Telenor Mobil, hvor han har vært informasjonssjef i fire år, til stillingen som informasjonssjef i NRK.

- Jeg har mine røtter i mediene. Å komme tilbake til den bransjen er spennende, sier han.

Sandvin er ikke helt ukjent med NRK. Han var politisk rådgiver under kulturminister Åse Kleveland og opplevde dermed opprettelsen av NRKs flekanalsystem på nært hold og omdanningen til AS. I tillegg til informasjonsjobben i Telenor har han vært informasjonssjef i Jernbaneverket og leder av politisk avdeling i Arbeiderbladet.

- Jeg er først og fremst fascinert av NRK som institusjon. Det er et spennende sted å jobbe, og jeg har alltid vært imponert over måten NRK har håndtert overgangen fra monopol til dagens konkurranse, sier Sandvin til Propaganda.

Sandvin sluttet i Telenor Mobil like etter at omstillingsprogrammet 'Delta 4' hadde slanket administrasjonen og slått sammen de ulike informasjonsavdelingene til én enhet. Ifølge Sandvin ble han ikke rammet av slankeprogrammet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.