KORTNYTT

InfoCare fusjoner for å bli størst i Norden

23. mai 2007 - 08:41

IT-selskapene InfoCare og Powermill fusjonerer for å bli størst i Norden på service av IT og hjemmeelektronikk.

- Sammenslåingen muliggjør en industrialisering av virksomheten, hvilket er nødvendig for at vi skal kunne håndtere en økende internasjonal konkurranse og økende krav fra våre kunder. Vi kan beholde servicen på hjemmeplan, hvilket i sin tur innebærer at våre kunder får kortere servicetider og høyere servicegrad, sier Terje Gunnulfsen, konsernsjef for InfoCare, i en pressemelding.

Det nye selskapet vil hete InfoCare og styreformann blir Powermills nåværende styreformann Per-Arne Sandström, tidligere COO for Ericsson. Konsernsjef for det nye selskapet blir InfoCares nåværende konsernsjef Terje Gunnulfsen. Powermills konsernsjef Kent Bladh blir visekonsernsjef og ansvarlig for forretningsutvikling i det nye selskapet.

- De to selskapene kompletterer hverandre godt med InfoCares brede serviceorganisasjon og Powermills velutbygde verkstedsvirksomhet hvilket gjør at vi kommer til å tilby våre kunder skreddersydde serviceløsninger. Selskapets geografiske posisjon styrkes også gjennom fusjonen, sier Kent Bladh, konsernsjef for Powermill.

Det fusjonerte selskapet med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Estland får 2.100 ansatte og en omsetning på 1,7 milliarder kroner i 2007.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.