RESULTATERFINANS

- Ingen fransk datter for Agresso

Det franske programvarehuset Concept vil neppe havne i lomma på Agresso. I følge pressetalskvinne for Ares, et av de øvrige selskapene som har meldt interesse for selskapet, er det nå kun Ares og Axa igjen på lista.

Eirik Flaa
9. juli 1998 - 19:30

Digi.no meldte mandag (se lenke i høyre marg) at Agresso hadde lagt inn bud på selskapet Consept, noe Agresso få timer senere bekreftet gjennom en børsmelding. Da digi.no skrev saken, var det seks kandidater igjen på lista, men allerede nå har lista skrumpet ytterligere inn.

- Det jeg har fått høre er at det nå kun er Ares og Axa igjen på lista, sier pressetalskvinne for Ares, Isabel Jahn, til digi.no. Hun understreker imidlertid at dette ikke er offisiell informasjon fra Consortium de Realisation som i dag eier Concept.

Da digi.no kontaktet Agresso tidligere i dag bedyret selskapets finansdirektør Knut Rønning at det ikke var kommet frem informasjon som tydet på at lista på 6 kandidater var skrumpet inn. Rønning kunne likevel bekrefte at datoen for den endelige avgjørelsen var satt til et tidligere tidspunkt enn det som ble indikert i mandagens oppslag.

- I følge planen skal endelig avgjørelse tas rundt den 16-17 juli, sa Rønning til digi.no.

Consortium de Realitation nektet å kommentere saken.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.