Ingen reell oppkjøpsdialog med Software Innovation

- Software Innovation har ikke sagt noe til oss om noe oppkjøp, sier markedssjef Fredrik Geelmuyden i Component Software

- Software Innovation har ikke sagt noe til oss om noe oppkjøp, sier markedssjef Fredrik Geelmuyden i Component Software

I morges ble det meldt at Per Kveim, sjef for Software Innovation, sier seg interessert i et eventuelt oppkjøp av Component Software Group.

Les også:

- Per Kveim har ikke henvendt seg til oss om dette, og det pågår ingen reell dialog om et eventuelt oppkjøp, sier markedssjef Fredrik Geelmuyden i Component Software til digi.no.


- Vi har samarbeidet gjennom mange år, og vi har diskutert muligheten av å gjøre noe mer sammen. Det er hyggelig å høre at vi er friskmeldt etter fjorårets problemer, og at vi er markedsledende.

Geelmuyden peker på at markedet går mot en konsolidering.

- Vi mottar stadig tilnærmelser, fra både inn- og utland. Innen et tidsperspektiv på 12 til 24 måneder kan mye skje. Agendaen vår på dette området er helt åpent.

Så åpent er agendaen at Geelmuyden ikke en gang vil utelukke en selvstendig børsintroduksjon, samtidig som han understreker at dette ikke er aktuelt de nærmeste seks til tolv månedene.

Til toppen