BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ingen reprise for NordlandsData

I oktober fikk NordlandsData en av Norges to første europeiske "Beacon Awards" - Lotus-verdenens svar på Oscar. Til den verdensomfattende utdelingen i Orlando ble det med nominasjonen. Men det er stort likevel.

Eirik Rossen
20. jan. 2000 - 10:51
Trygve WennersbergNordlandsDataTor GamstøbakkSpesialpedagogisk Senter i NordlandID ComNet

Wennersberg er utvikleren bak ERBA, en Notes/Domino-applikasjon som skal være et redskap for foreldre, førskolelærere og andre som arbeider med barn med ulike funksjonshemninger, ved å samle og tilgjengeliggjøre kunnskap og erfaring. ERBA ble utviklet på oppdrag fra Spesialpedagogisk Senter i Nordland. Applikasjonen kan håndtere flere typer funksjonshemninger.

ERBA konkurrerte i kategorien "beste filantropiske løsning". Bare fire applikasjoner, hentet fra hele verden, nådde fram til finalen i hver kategori. I sin kategori måtte ERBA gi tapt for bidraget fra IKON Technology Services fra Portland i USAs delstat Oregon.

Flere av vinnerne i de andre kategoriene har fra før status som internasjonal partner for Lotus. Det gjelder blant andre AVT Corporation som får mye omtale for sin enhetlige meldingsløsning - og vant denne kategorien - og Lawson Software som også er sponsor for Lotusphere Orlando 2000.

Amerikanske selskaper ble rangert øverst i alle kategorier der de deltok, med unntak av den kanadiske avdelingen av IKON som vant delkategorien "Web Self Service" innen hovedkategorien beste e-handelsløsning, og spansk-brasilianske Adasoft som vant prisen for beste industriløsning innen privat sektor.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.