Ingen savnet i store norske IKT-selskaper

En ringerunde til de største norske IKT-selskapene avdekker ingen savnede ansatte.

En ringerunde til de største norske IKT-selskapene avdekker ingen savnede ansatte.

En ringerunde til de største norske IKT-selskapene avdekker at hvertfall blant disse selskapene trolig ikke er savnede etter flomkatastrofen i Asia.

Alle digi.no har vært i kontakt med tar en forbehold, for listen over de savnede blir offentliggjort senere i dag, men ingen av selskapene kjenner til savnede.

Den eneste savnede fra IKT-bransjen digi.no foreløpig kjenner til er Asgeir Hartvigsen (41), Norges-sjef spillselskapet EA Norge. Han og hans familie ble meldt savnet allerede 3. juledag.

digi.no tok først kontakt med Telenor, som har flest ansatte og har stor internasjonal virksomhet i Asia.

- Vi har ikke noen savnede blant våre ansatt og vi er optimister fordi vi tror vi burde ha hørt om savnede nå, forteller informasjonssjef Atle Lessum i Telenor til digi.no.

IKT Norge-sjef Per Morten Hoff har foreløpig ikke hørt om noen fra IKT-bransjen som er savnet.

Heller ikke Accenture Norge savner heller ingen ansatt.

- Vi har vært i kontakt med de ansatte med epost i romjulen. Det ble meldt om noen savnede til å begynne med, men dette ble avkreftet etterhvert. Vi har heller ikke savnede blant de ansatte i Sverige eller Finland, forteller informansjonssjef Eirik Andersen i Accenture Norge.

Han forteller at Norges-kontoret har donert 250.000 kroner til Redd Barna.

digi.no har også snakket med EDB, som har 3000 ansatte og Visma, som ikke kjenner til savnede.

- Vi har ansatte med tamilsk bakgrunn er berørt, men i øyeblikket vet vi ikke om noen savnede fra vår stab, forteller markedsdirektør Harald Løvvik i Oracle Norge til digi.no.

- Vi hadde to eller tre ansatte som var på ferie i området, men disse slapp unna. Så langt kan det se ut som heller ikke IBM internasjonalt har ansatte som er savnet eller omkommet, forteller IBMs kommunikasjonsdirektør Per Vassbotn.

Heller ikke Netcom har savnede i sin stab, får digi.no vite.

Til toppen