Ingen sekser

VG lanserte onsdag sitt nye nettsted med brask og bram. digi har spurt 5 på data hva de mener om den nye satsingen.

VG lanserte onsdag sitt nye nettsted med brask og bram. digi har spurt 5 på data hva de mener om den nye satsingen.

Henrik Steen,
journalist, Økonomisk Rapport

- Jeg har vært innom der og ble litt skuffet. Nå sitter jeg med en skikkelig linje her på jobben, men jeg dro hjem og prøvde forsida med et 28.8 modem. Det tok meg to og et halvt minutt før sida var lastet ned. Mulig de tenker at Internett snart er på TV, men jeg er overbevist om at journalistikken på nett vil finne en annen form. VG er fortsatt veldig avis. Det synes jeg er flaut når de breier seg sånn i papirutgaven over hvor bra de er. Oppdaterte nyheter på nett er det jo andre som har gjort før dem.

http://www.vg.no/vg/95/anm/2.gif align=right>
Ingrid Støver Jensen,
redaktør, Origo

- VG var greit og oversiktlig før. Nå synes jeg det ble totalt kaos med all grafikken. Jeg har ikke en gang fått sett all grafikken, for maskinen min har kræsjet hver gang jeg har vært på nettstedet. Så jeg er ikke voldsomt imponert. Burde jeg vært det?

http://www.vg.no/vg/95/anm/1.gif align=right>
Hanne Helmersen,
indekserer, SOL

- Det nye nettstedet var helt greit. Jeg er ikke så mye inne på nettstedet til VG, men i forhold til den gamle utgaven synes jeg det var blitt mer oversiktlig med de nye boksene.

http://www.vg.no/vg/95/anm/5.gif align=right>
Sven Egil Omdal,
nyhetsredaktør, Stavanger Aftenblad

- Jeg har ikke vært innom der ennå. Det gamle nettstedet brukte jeg ikke annet enn til sport, men jeg hører de har skrudd opp ambisjonsnivået nå. Hvis de er bra, så kommer de kanskje med på min daglige surfeliste.

http://www.vg.no/vg/95/anm/3.gif align=right>
Ingrid Bjørklund,
journalist, TDN Finans

- Nei, jeg har ikke vært der. Var ikke på det gamle nettstedet til VG heller. Leser papirutgaven, jeg. Den er mye bedre. Jeg kan ikke ta med maskinen på do, vet du.

http://www.vg.no/vg/95/anm/1.gif align=right>

(Terninger gjengitt uten tillatelse)

Til toppen