BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ingen telefusjon denne uken

Telenor avviser mediespekulasjoner om at fusjonsplanene mellom Telenor og Telia skal lanseres denne uken.

Frode Eriksen
9. feb. 1998 - 09:00

Kilder i Telenor som digi.no har vært i kontakt med har ikke hørt noe om rykter om at fusjonsplanene skal legges fram denne uken. Finansavisen skriver i dag at rykter i Telenorsystemet vil ha det til at fusjonsplanene mellom Telenor og Telia skal lanseres denne uken.

Pressetalsmann i Telenor, Dag Melgaard sier til Nettavisen at intensjonsavtalene må på plass før en kan forhandle og deretter komme med et forslag til de to eierne.

Forhandlingene mellom de to selskapene føres på flere plan, med sikte på en intensjonsavtale om forhandlinger. Intensjonsavtalen skal foreligge i løpet av måneden, ifølge tidligere uttalte målsetninger fra Telenorsjef, Tormod Hermansen.

Ansvarlig statsråd for Telenor, Odd Einar Dørum, vil ifølge departementets informasjonssjef Ivar Torvik, i henhold til en avtale fra tidlig i høst, dra til Brüssel på et todagers besøk med innlagte samtaler med blant annet EU-kommisjonen. Her kan Telenor settes på programmet, som en av flere samferdselspolitiske saker.

Det uttalte målet fra Telenors side er at de to nasjonalforsamlingene i Norge og Sverige skal få forelagt et forslag som kan behandles i løpet av vårsesjonen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.