Ingen «Ultimate Extras» med Windows 7

Microsoft dropper omdiskutert ordning.

Ingen «Ultimate Extras» med Windows 7

Microsoft dropper omdiskutert ordning.

Microsoft skal ikke videreføre ordningen Ultimate Extras i Windows 7. Ordningen ble markedsført som en av fordelene med Ultimate-utgaven av Windows Vista.

Den skulle gi brukerne av den dyreste Vista-versjonen tilgang på nye og spennende Windows-tillegg, men Microsoft leverte ikke som forventet. Kun en håndfull Ultimate Extras-tillegg har blitt gjort tilgjengelig, et faktum som har blitt kraftig kritisert.

I et intervju med Computerworld.com forteller en ikke navngitt talskvinne for Microsoft at utviklingsgruppen som har laget Ultimate Extras-tillegg, i framtiden vil fokusere på å oppdatere eksisterende funksjonalitet.

- Som et resultat av dette, planlegger vi ikke å oprette Ultimate Extras, sier talskvinnen.

I likhet med Windows Vista skal Windows 7 komme i seks ulike utgaver. Nettstedet DailyTech har laget en oversikt over hva de ulike versjonene kommer til å tilby. Den finnes på denne siden.

Ultimate-versjonen skal inkludere alt som finnes i de øvrige utgavene. Ifølge oversikten til DailyTech ser det ut til at Enterprise-versjonen, som kun vil bli tilbudt gjennom volumlisensordninger, vil inkludere det samme som Ultimate-versjonen, bortsett fra det DailyTech kaller «Unspecified Features».

Microsoft beskriver på denne siden en del av funksjonaliteten som bare vil bli tilbudt i de to dyreste versjonene, altså Enterprise og Ultimate.

    Les også:

Til toppen