KORTNYTT

Ingvild Myhre tilbake i bransjen

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
10. mars 2005 - 15:19

Det ble bare et kort avbrekk før den tidligere teledronningen vender tilbake til bransjen.

Ingvild Myhre er mest kjent for å ha vært administrerende direktør i Telenor Mobili perioden 2000 til 2004. Før det ledet hun også Alcatel Telecom Norway. Det siste året har hun ledet Røde Kors sitt arbeid for å utvikle nye inntektskilder.

Men nå er hun tilbake i bransjen igjen, melder Computerworld. Ingvild Myhre er ansatt som administrerende direktør for ID Gruppen AS, en uavhengig tjenestetilbyder og systemintegrator for faste og mobile data- og teletjenester i det norske bedriftsmarkedet.

Myhre erstatter Svein Berntsen, som for noen måneder siden gikk over til Bravida IKT, som siden har fått navnet Umoe IKT.

- Det er en spennende utfordring å overta som administrerende direktør for ID Gruppen. Det er et spennende selskap som har et godt renommé og har hatt en svært positiv utvikling de siste årene. Samtidig er jeg trygg på at ID Gruppen har et stort potensiale, både på grunn av sterk kompetanse og fordi det er et relativt lite selskap som kan opptre mer smidig og fleksibelt enn mange av konkurrentene i markedet, sier Ingvild Myhre, til Computerworld.

Hennes nye selskap har 75 ansatte og omsetter for 135 millilnoer norske kroner i året.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.