Inkasso til Evry

Hanket inn ny kunde.

Evry, med konsernsjef Terje Mjøs i spissen, har hanket inn innkassoselskapet Kredinor i løpet av påsken.
Evry, med konsernsjef Terje Mjøs i spissen, har hanket inn innkassoselskapet Kredinor i løpet av påsken. (Bilde: Marius Jørgenrud)

Hanket inn ny kunde.

Inkassoselskapet Kredior setter bort IT-driften til Evry. Dermed flyttes seks ansatte fra innfordringsselskapet til Evry, som de neste fem årene skal sikre at selskapet har oppegående IT-tjenester tilgjengelig. Verdien av avtalen anslås til 27 millioner kroner.

– Det som er viktig for Kredinor er fleksibilitet, forutsigbarhet og tilgang på kompetanse som sikrer at tjenester er tilgjengelig 24/7, skriver Evry i en pressemelding.

Det er basis infrastruktur, databasedrift, klientdrift, applikasjonsdrift samt leveranser av innholdstjenester, EDI og callsenter-løsninger basert på Lync.

– Evrys kompetansesenter på IBM teknologi bidrar med fagkompetanse og leveransekapasitet som er viktig for realisering for Kredinors IT-strategi. I tillegg har avtalen en rekke opsjoner som Kredinor kan velge å ta ut, som Client as a Service, Business Intelligence-tjenester, kommunikasjon, melder Evry.

    Les også:

Til toppen