RESULTATERFINANS

Inktomi girer opp i Europa

Leverandøren av programvare for Internett-infrastruktur og søkemotorer, Inktomi, melder nå om ekspansjonsplaner på det europeiske markedet.

Ole-Andreas Krohn
15. nov. 2000 - 15:33

I forbindelse med tilsetting av Giovanni Bindoni som sjef for Inktomis Europa-satsing melder selskapet at de vil øke innsatsen i dette markedet. Bindoni har tidligere arbeidet for kriserammede Baan, samt Tandem og NCR.

Arbeidet vil bli ledet fra London. Selskapet kommer imidlertid tid også til å etablere seg i Norden, Italia, Spania, Sveits og Holland innen nyttår.

-I første omgang blir det opprettet en kontor i Finland og siden vil vi etablere oss i Sverige, sier Cathrin Persson Roos, pressetalskvinne for selskapet, til digitoday.no.

Rekkefølgen av de nordiske etableringene henger sammen med at selskapet allerede har et samarbeid på gang med Nokia i Finland. I Sverige arbeider Inktomi mot et prosjekt sammen med Ericsson.

Ekspansjonen motiveres av at selskapet etter hvert har fått en bredere kundebase blant europeisk telekommunikasjons- og Internett-leverandører.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.