DIGITALISERING OG OFFENTLIG IT

Innføring av «utskjelt system» starter natt til lørdag: – En hær av ansatte vil bistå

Epic stiller med høy bemanning når Helseplattformen innføres ved St. Olavs hospital og i seks Midt-Norge-kommuner i helgen. Bemanningen økes med 1150 prosent.

Natt til lørdag 12 november settes Helseplattformen i produksjon ved St. Olavs hospital i Trondheim kommune i november. Bilde fra det operative kommandosenteret til helseforetaket.
Natt til lørdag 12 november settes Helseplattformen i produksjon ved St. Olavs hospital i Trondheim kommune i november. Bilde fra det operative kommandosenteret til helseforetaket. Foto: Ole Martin Wold/Helseplattformen
11. nov. 2022 - 05:00

Natt til lørdag begynner innføringen av Helseplattformen ved St. Olavs hospital og seks kommuner i Midt-Norge. Det forventes at det dukker opp utfordringer og behov for justeringer som ikke har vært mulig å forutse under bygging og testing av IKT-plattformen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.