RESULTATERFINANS

Innholdsprodusent vil på børs

Gründer Håkon Gundersen vil ta innholdsselskapet MMC på børs.

20. juli 2004 - 10:44

The Mobile Media Company (MMC) kan gå mot børsnotering. Selskapet nærmer seg positiv kontantstrøm, og det kan legge til rette for en notering i nær fremtid.

- Generelt vil jeg si at det er en viktig forutsetning at man har, eller er svært nær, en postiviv kontantstrøm for å kunne ta et selskap på børs. Den situasjonen er The Mobile Media Company (MMC) i nå, sier gründer Håkon Gundersen til Dagens Næringsliv.

The Mobile Media Company bl opprettet av gründer Håkon Gundersen i 1993. Selskapet fløy høyt under dot.com-tiden, men var nær ved å gå konkurs da boblen sprakk. Selskapet driver i hovedsak med mobile innholdstjenester. Selskapet står blant annet bak animasjonsserien "To trøtte typer" på NRK. Det har i tillegg utviklet et simuleringsprogram for medisinske operasjoner, ifølge Dagens Næringsliv.

Selskapet har slitt tungt de siste årene, og har et samlet fremførbart underskudd på 200 millioner kroner. MMC har fått inn friske millioner gjennom flere emisjoner og opptak av et konvertibelt lån. I tillegg begynner pengene å strømme inn fra deres samarbeidspartnere, ifølge DN.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.