KARRIERE

Innleiet hjelp skal bemanne Forsvarets IT

Uavhengig av graderingsnivå, skal Forsvarets sikre IT-plattformer bemannes av innleiet hjelp.

Bemanningsselskapet Xtra personell har sikret seg en rammeavtale med Forsvarets Logistikkorganisasjon / informasjons- og kommunikasjonstjenester (FLO/IKT), går det fram av en pressemelding. Avtalen gjelder for to år, med opsjon på ytterligere to, og har en anslått verdi på 40 millioner kroner.

Avtalen mellom Xtra personell og FLO/IKT omfatter innleie av arbeidskraft til Forsvarets sikre IKT-plattformer, uavhengig av graderingsnivå. Oppgavene er så store at Xtra per i dag ikke har nok vikarer: De må ut på arbeidsmarkedet for å øke sin egen kapasitet.

Dette er en av de viktigste rammeavtalene Xtra personell har vunnet innen fagområdet IT, heter det i meldingen.

– Dette er en kontrakt vi er meget stolte av. FLO/IKT stiller meget høye krav til leverandørene sine. Vår sterke satsning på IT- bemanningstjenester har helt klart bidratt til at vi var den sterkeste aktøren i denne konkurransen. IT var forøvrig ett av de fagområdene hvor vi som selskap opplevde sterkest vekst i fjor, sier administrerende direktør i Xtra personell, Kristian Fæste.

Arbeidsoppgavene som Xtra personells vikarer skal løse omfatter brukerstøtte (helpdesk), teknisk drift, systemadministrasjon, serverdrift, backup, overvåking og databasedrift. Andre oppgaver er teknisk saksbehandling og lisensforvaltning.

– Xtra personell leverte et gjennomgående godt tilbud, og var totalt sett best etter evaluering på tildelingskriteriene pris, leveringsdyktighet og kompetanse, sier Thomas Buskop i FLO/IKT.

Xtra personell hadde i 2006 sitt beste år noensinne og omsatte for

328 millioner kroner. Selskapet budsjetterer med en omsetning på over 450 millioner kroner i 2007.

De er ett av Norges største bemanningsselskaper med mer enn 1000 vikarer i arbeid. Selskapet tilbyr rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer innen fagområder som informasjonsforvaltning, administrasjon, IT, økonomi og helse.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.