BEDRIFTSTEKNOLOGI

Innovatør oppdager moderne samhandling

Innovasjon Norge satser på telesamvær fra Cisco og Datametrix.

Løsninger som denne skal gi de ansatte i Innovasjon norge en ny måte å jobbe på, sier IT-direktør Randi Hestnes.
Løsninger som denne skal gi de ansatte i Innovasjon norge en ny måte å jobbe på, sier IT-direktør Randi Hestnes. Bilde: Cisco
16. feb. 2011 - 13:06

Innovasjon Norge har inngått en rammeavtale med Datametrix om leveranse av moderne løsninger for samhandling og kommunikasjon, går det fram av en pressemelding.

Avtalen omfatter blant annet Cisco Telepresence på Innovasjon Norges kontorer i inn- og utland, samt løsninger for konferanser og samhandling basert på Cisco-produktene Meetingplace og Webex. Det er ikke opplyst om økonomiske forhold rundt rammeavtalen.

Innovasjon Norge har nærmere 800 ansatte spredd på kontorer i alle norske fylker og i mer enn tretti land. De ser for seg betydelig mindre reisevirksomhet.

– Løsningene gjør at en rådgiver i Oslo kan ha et telepresence-møte med en kollega i Beijing på morgenen, gjennomføre ved lunsj en videokonferanse med kunder i Paris og kanskje avslutte dagen med et fellesmøte med alle sammen – på Telepresence, heter det blant annet.

IT-direktør Randi Hestnes i Innovasjon Norge sier det ikke bare dreier seg om å spare penger.

– IKT-løsningene vil gi oss en ny måte å jobbe på. Resultatet blir bedre service mot kunder, mer effektive prosesser og bedre utnyttelse av kompetanse, sier hun.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.