Inside Data legges ned

Bjørn Breiens datablad legges ned etter august-nummeret til tross for gode finansielle resultater. Eneaksjonæren ønsker ikke å satse videre, verken på papir eller på Internett.

Finansavisen skriver i dag at databladet Inside Data legges ned. Gründer og eneaksjonær Bjørn Breien skal visstnok være lei av det daglige maset på medarbeidere og tildels lei av media.

Bladet hadde et resultat før skatt på fire millioner kroner og et driftsresultat på pluss 1,3 millioner i 1999.

Breien skal ikke selge bladet sitt eller satse på Internett. Ifølge ham selv sitter han på en formue på 100 millioner kroner og har dermed ikke behov for å selge. Han tror heller ikke Internett er tingen for Inside Data i fremtiden:

- Jeg har ikke så stor tro på nettaviser på sikt, selv om det høres litt ko-ko ut, sier Breien til Finansavisen. Han tviler nemlig på konseptet med nettaviser, selv om han innrømmer at markedet krever dem.

Nedleggelsen av Inside Data innebærer at det siste nummeret kommer 30. august i år. Etter ti års drift er det slutt. Det betyr også at redaktør Kai Paulsen må finne seg ny jobb etter å ha vært ansatt i bladet i syv år.

Paulsen henviser digi.no til Breien når det gjelder kommentarer i forbindelse med nedleggelsen.

Til toppen