BEDRIFTSTEKNOLOGI

Instant Intranet fra Compaq

I neste versjon av Smart Start vil Compac levere selvinstallerende intranettløsninger med støtte for blant annet Novell IntranetWare og Netscape Enterprise.

Eirik Flaa
16. des. 1996 - 14:25

Compaqs Smart Start-pakke som leveres med Compaq-servere, vil i neste versjon bli utvidet med ytterligere en fasilitet: Instant Intranet. For kunder som har tidligere versjoner av Smart Start vil applikasjonen være gratis, og den vil bli distribuert via diskett og Internett.

- Instant Intranet er en svært enkel og billig fremgangsmåte for bedrifter som ønsker seg eget intranett. De som bestiller nye servere fra oss får desssuten med en CD-pakke der de kun trenger å legge inn en konfigurasjonskode som de får oppgitt fra oss. Serverprogramvare som IntranetWare, Netscape Enterprise og Fast Track Server blir installert for gjeldende maskinkonfigurasjon ved et tastetrykk, sier Asbjørn Søgstad som er markedsjef for Compaq Computer Norway A/S.

- Denne formen for distribusjon er kostnadseffektiv både for oss, og for våre kunder, sier Søgstad, som på vegne av Compaq kan vise til en markedsandel på serversiden på hele 40 prosent i 1996. Siste kvartal har markedsandelen vært oppe i hele 45 prosent.

- Den nye intranettapplikasjonen vil være tilgjengelig med den nye versjonen av Smart Start som kommer i januar 1997, avslutter en fornøyd Søgstad.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra