Integrer mobilene med bedriftens telefonsentral

Et produkt fra Trio lar bedriften integrere medarbeidernes mobiltelefoner med telefonsentralen, og helt kutte ut faste telefoner.

Det nordiske konsernet Trio AB har utviklet seg til å bli en stor leverandør av informasjonssystemer for mobil og fast telefoni. Den norske avdelingen Trio Norway opplyser at de har begynt å levere en ny modul i grunnproduktet Trio PresentOffice, kalt Trio Present Mobile Extension. Dette produktet gjør det mulig å integrere alle bedriftens mobiltelefoner mot sentralbordet, og gjør det av med behovet for fast telefon hos medarbeiderne. Ved å supplere produktet med en egen avtale med mobiloperatøren kan man blant annet sørge for en kraftig reduksjon i kostnadene for mobilsamtaler mellom kollegaer.

Løsningen gjør at alle telefonsentraltjenester - beskjeder, fraværsmeldinger, svartjenester, talepostkasse, viderekopling, tilbakekopling til sentralbord ved fravær og så videre - gjøres tilgjengelig for mobiltelefonen på samme måte som for den faste telefonen. Alle medarbeidere får ett telefonnummer hver, og kan ringe hverandre på vanlig internnummer.

Til toppen