Integrert driftsverktøy fra Novell lover store besparelser

Ved å integrere to driftsverktøy, tilbyr Novell ett grensesnitt til å styre applikasjoner og innhold, uavhengig av om brukerne har PC-er eller bruker mobile eller stasjonære tynne klienter.

Novell har slått sammen driftsverktøy for PC-er - ZENworks 3.2 - med driftsverktøyet for mobile og stasjonære tynne klienter - OnDemand Services 1.5. Resultatet er døpt ZENworks/OnDemand. Selskapet lover ett grensesnitt til å styre stasjonære og mobile PC-er, og stasjonære og mobile tynne klienter - også håndholdte - og alt organisasjonen kan tilby disse av applikasjoner. Avanserte egenskaper i de opprinnelige verktøyene - for eksempel selvoppdatering over OnDemand og automatisk fiksing av PC-feil over ZENworks - er opprettholdt.

Det integrerte verktøyet kan brukes over flere plattformer, det vil si Windows og flere utgaver av Unix og Linux, i tillegg til Novells eget NetWare.

Målgruppen beskrives først og fremst som mellomstore til store organisasjoner der medarbeidere bruker en blanding av PC-er og tynne klienter. Novell legger til at også mindre miljøer med blandet bruk av PC-er og tynne klienter vil kunne tjene på løsningen.

Den grunnleggende prisingen er 119 dollar per bruker.

Til toppen