Intel ansetter svenske PR-sjefer

Intel har ansatt to nye informasjonssjefer, en for Norden og en for Europa, Midt-Østen og Afrika. Begge er svenske, og kommer fra henholdsvis Cisco og Icon Medialab International.

Intel har ansatt to nye informasjonssjefer, en for Norden og en for Europa, Midt-Østen og Afrika. Begge er svenske, og kommer fra henholdsvis Cisco og Icon Medialab International.

Camilla Törnblom er ansatt som informasjonssjef for Intel i Norden, hvor hun vil ha hovedansvar for området trådløs kommunikasjon. Törnblom kommer fra en stilling som markedssjef i Cisco, der hun hadde Norge, Island og Sverige som ansvarsområde.

Hun er glad for å jobbe innen et område som utvikles så kraftig.

- Den trådløse kommunikasjonen kommer til å forandre hverdagen for så mange av oss, og Intel er en av de ledende aktørene i denne utviklingen, sier Törnblom i en pressemelding.

På Intels Wireless Center i Kista utenfor Stockholm, skjer allerede i dag all kommunikasjon trådløst, noe som gjør at Törnblom kan sette høye mål for sin egen virksomhet.

- Jeg har som ambisjon å være lett tilgjengelig for kontakter både eksternt og internt, sier hun.

Også internasjonalt satser Intel på svenske informasjonsmedarbeidere. Fredrik Landergren, som tidligere har vært informasjonssjef for Icon Medialab International, har begynt som PR-sjef for Intel i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Landergren kommer ifølge en pressemelding til å ha et sentralt ansvar for områdene nettverk og kommunikasjon.

- En av mine viktigste oppgaver blir å vise at Intel i Europa er et annerledes europeisk selskap. Fremtidsutsiktene for Intels ulike typer av nettverksprodukter er svært spennende. I kombinasjon med Internett kommer de til å kunne bidra til raskere, mer fleksible og målbare infrastrukturer for internettøkonomien, sier han i pressemeldingen.

Til toppen